Aanmelden en contact

U kunt zich telefonisch aanmelden. Mocht ik niet bereikbaar zijn, spreek dan uw naam en telefoonnummer in dan bel ik u terug. In dit eerste telefonisch contact bespreek ik kort met u de reden van aanmelding en zal ik enkele praktische zaken met u doornemen. Mochten we beiden tot de conclusie komen dat aanmelding bij de praktijk een goed idee lijkt dan zal ik u vragen onderstaand aanmeldformulier te downloaden en ingevuld tezamen met een huisartsverwijzing (en informatie van eventuele voorgaande behandelingen) per beveiligde mail (ik maak na het eerste telefonisch contact een account voor u aan waarmee we beveiligd kunnen mailen) naar mij toe te sturen. Stuur mij alstublieft geen persoonlijke informatie via de gewone mail, dit is niet veilig! Zodra ik deze informatie binnen heb, zal ik contact met u opnemen voor het plannen van een eerste afspraak. Er zullen 2-3 intakegesprekken volgen waarna er, in overleg, een focus in de behandeling gekozen wordt. Er wordt een behandelplan opgesteld, waarin de diagnose komt te staan, de behandeldoelen en het type behandeling. Vervolgens zal de behandeling starten.

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

  • KvK: 72940999 
  • IBAN: NL56 ASNB 0786 0051 22
  • AGB code Niels: 94104938
  • AGB code praktijk: 94064334
je eigen weg gaan na psychotherapie supervisie

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag t/m donderdag van 8.45 tot 17.00.

Bereikbaarheid

Het pand bevindt zich in het centrum van Nijmegen en is op loopafstand van het station. Houd er rekening mee dat het betaald parkeren is. U kunt uw fiets in het fietsenrek voor het pand zetten. Mijn kantoor bevindt zich op de eerste verdieping. Er is helaas geen lift aanwezig.

Spoed

Bij spoed buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost (0900-8880).

Waarneemregeling

Ik heb met collega’s afspraken omtrent waarneming bij afwezigheid en vakantie. Indien dit aan de orde is zal ik dit tijdig met u bespreken.